Hei, mitt navn er Daniel Gjerde, jeg har jobbet som yogalærer på fulltid siden 2011. Jeg holder yogaklasser, yoga-workshops og yoga-retreats rundt i Norge og utlandet for voksne og for barn. Etter siste reise til et kloster i Nepal, hvor vi mediterte mye hver eneste dag, kom jeg på denne ideen. Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg kan gi tilbake, og ofte bestemmer vi oss for at det skal skje i fremtiden «når alt er klart». Jeg har innsett at ingenting noen ganger kommer til å bli klart, men man kan gjøre hva man kan akkurat nå, derfor startet jeg Lets Move. I et samspill med donasjoner og Lets Meditate som er en meditasjons-nettside hvor jeg donerer 50% av overskuddet til Lets Move hver måned, vil jeg samle inn penger til vår formål som er å sette yoga og meditasjons-lærere inn i barne-institusjoner rundt i Norge, samt på eldrehjem og pensjonister som kanskje bruker mye tid alene.

Jeg dedikerer dette arbeidet og denne gleden til min mamma, Eva-Lill Thoresen som døde 03.01.1993. Hun lærer meg fortsatt om kjærlighet, aksept, tålmodighet, glede, latter og sorg. Hun trengte å lære å minste tre sønner og vi en mor. Gjennom erfaringer med døden blir vi tvunget til å lære om det å miste. Vi kan velge å syntes synd på oss selv, eller ta i mot lærdommen døden har å gi oss. Aksept, kjærlighet, tålmodighet, glede, mot, latter og sorg.

Jeg vil også dedikere denne veldedigheten og denne gleden med alle de andre mamma-figurene jeg har fått lov å motta i dette livet. Gjennom reise og forskjellige forhold gjennom oppveksten har jeg hatt mange som har tatt meg inn i deres hjerter, lært meg om at det er greit å føle og å gi.

Vis med-kjærlighet og visdom til alle rundt deg. Død skjer hele tiden. Blomster, dyr, klær, situasjoner, mennesker, alt forandrer seg en gang. Dette er ikke negativt eller leit, kun realitet, så la oss ta lærdommen fra utfordringene vi får tildelt i livet, oppleve, lære, gi, dele, leve, le, gråte og bevege oss sammen i livet.

Daniel Gjerde